Zoek

Alternatief fietspad aan Zeelsebaan eind mei klaar

Dendermonde – Op vraag van het stadsbestuur wordt het jaagpad langs de Schelde ter hoogte van het commercieel centrum aan de Zeelsebaan verhard. Op die manier krijgen fietsers een veilig alternatief voor de gevaarlijke verbindingsweg tussen Dendermonde en Zele.

De werkzaamheden zijn onlangs gestart en zouden eind mei afgerond moeten zijn. “De veilige alternatieve fietsroute langs de Schelde zal nog voor het einde van dit schooljaar een feit zijn”, laat Carolien Peelaerts van Waterwegen en Zeekanaal NV afdeling Zeeschelde weten. “De momenteel nog onverharde dijk tussen Sint-Antonius en het kruispunt van Kleinzand zal worden verhard met een laagje asfalt. Afdeling Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen verzorgt de signalisatie naar het jaagpad.”

Het veiliger fietspad komt er nadat Vlaams minister Hilde Crevits liefst 26.000 handtekeningen kreeg met de vraag de veiligheid aan de Zeelsebaan te verbeteren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie