Enorme belangstelling voor repetitie met Ros Beiaardharmonie

rosbeiaard_20100516.jpgDendermonde – Er was deze voormiddag massaal veel volk naar de Hollandse Kazerne gekomen voor de tweede repetitiedag met het Ros Beiaard. We schatten dat minstens duizend stadsgenoten opdaagden om een glimp van het Ros Beiaard en de pijnders op te vangen. Voor de eerste keer was ook de Ros Beiaardharmonie van de partij. De repetitie verliep net als vorige keer vlot en de mensen van de organisatie leken ontspannen met de voorbereiding bezig. Het enthousiasme bij het publiek was alvast groot. Het Ros Beiaard en de Ros Beiaardharmonie kregen verschillende keren applaus.

Was jij er ook bij? Laat in de comments weten wat je er van vond!

rosbeiaard_20100516_3.jpg

rosbeiaard_20100516_1.jpg

rosbeiaard_20100516_4.jpg

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord