Gratis M op zondag 30 mei

Dendermonde – Komende zondag kan je in het McDonaldsrestaurant op de Mechelsesteenweg tussen 12u en 13u een gratis menu eten. Voorwaarde is wel dat de letter ‘M’ drie keer in je initialen van je adresgegevens voorkomt.
De actie gaat gepaard met de lancering van de comeback van het ‘M’-menu. “Toen McDonald’s eind 2009 de M van McDonald’s uit het menu schrapte, regende het aanvragen van fans: “breng ‘M maar snel terug”!”, vertelt Ann Maes van McDonalds. “Sinds 12 mei is de M van McDonald’s terug van de partij. Niet voor altijd, maar lang genoeg om er een hele zomer heerlijk van te genieten.” Smullen maar…

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord