Search

Gratis M op zondag 30 mei

Dendermonde – Komende zondag kan je in het McDonaldsrestaurant op de Mechelsesteenweg tussen 12u en 13u een gratis menu eten. Voorwaarde is wel dat de letter ‘M’ drie keer in je initialen van je adresgegevens voorkomt.
De actie gaat gepaard met de lancering van de comeback van het ‘M’-menu. “Toen McDonald’s eind 2009 de M van McDonald’s uit het menu schrapte, regende het aanvragen van fans: “breng ‘M maar snel terug”!”, vertelt Ann Maes van McDonalds. “Sinds 12 mei is de M van McDonald’s terug van de partij. Niet voor altijd, maar lang genoeg om er een hele zomer heerlijk van te genieten.” Smullen maar…

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie