Mini-Ros Beiaardstoet in Sint-Gillis

Sint-Gillis – Zondag is, zoals iedereen ondertussen wel weet, de grote Ros Beiaardommegang. Morgen, vrijdag 28 mei, is er een kleinere variant in Sint-Gillis. De Heilig Hartschool organiseert een  eigen stoet met zelfgemaakte reuzen en uiteraard een eigen paard. Alle kinderen, van kleuters tot schoolverlaters nemen deel aan deze stoet en bereidden zich al een tijd voor in de klasjes. De mini-ommegang start om 14 uur aan de school in de Otterstraat en gaat via de Burgemeester Potiaulaan naar de kerk en terug.Toeschouwers die al eens willen oefenen voor zondag zijn van harte welkom.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord