20 hulpposten en 8 ziekenwagens

Dendermonde – Er is hard gewerkt om de veiligheid tijdens de Ros Beiaardommegang te garanderen. “Zo worden vanaf 10.00 uur in de binnenstad 20 posten van het Rode Kruis opgesteld en staan permanent acht ziekenwagens klaar”, aldus intendant Franki Hervent. “Om de veiligheid te verzekeren zullen alle hulpdiensten waaronder brandweer, politie en medische diensten vanaf 10.00 uur permanent in een commandopost aanwezig zijn. Zo kunnen problemen van allerlei aard op een snelle manier opgelost worden. Ook op straat zullen medewerkers van deze diensten aanwezig zijn en kan men op hen beroep doen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord