Search

Stadsbeiaardier van Aalst speelt Ros Beiaardlied

Dendermonde – Onze eigen stadsbeiaardier loopt mee in de stoet. Hij bespeelt er een kleine beiaard van 30 klokken. “Dat heeft een lichtere klank, maar het is wel hetzelfde klavier en er is dezelfde techniek voor nodig. Ik ga wel wat variatie brengen, maar toch vooral het Ros Beiaard spelen”, zegt Marc Van Boven.

Marc Van Boven, stadbeiaardier van Dendermonde

En wie zit er dan in het belfort? Wie speelt er daar het Ros Beiaardlied op de Grote Markt? “De stadsbeiaardier van Aalst”, weet Marc Van Boven. “Dat is een goede vriend van mij.” Dat hij maar niet ‘Aalst, stad van mijn dromen speelt‘…

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie