Coverband 3PM verwacht veel van Denderpop

coverband3pm.jpg
Dendermonde – Marijke Van Nimmen en Filip Van Damme leerden elkaar kennen op de muziekschool. Lee Fonteyn en Alex Jacxsens zaten in bands waarin ook Marijke en Filip speelden. Het viertal besliste een viertal jaar geleden om samen de coverband 3PM op te richten.

“Sinds twee jaar komen we ook echt naar buiten met de band”, vertelt Marijke. 3PM brengt “een pittige allround mix van pop- en rockcovers met de nadruk op de hedendaagse muziekscene”. De formule werkt, want de optredens stromen binnen. “Het is niet makkelijk om optredens vast te krijgen, maar dit jaar zijn we er al in geslaagd om 12 optredens te boeken. Ons doel is de Gentse Feesten”, zegt Alex. Omdat het vorige concert van 3PM in Lebbeke uitregende, verwacht de band veel van het optreden op Denderpop. “We werden door de organisatoren uitgenodigd om te komen spelen en dat vinden we geweldig”, aldus Alex.

3PM speelt op zondag 29 augustus om 19.30 uur tijdens Denderpop op de gedempte Dender. De toegang op zondag is gratis.

Meer informatie: www.3pmonline.be en www.denderpop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie