Nieuw scoutslokaal klaar binnen een jaar

nieuwscoutslokaal.jpg
Oudegem – Vorige vrijdag werd in Oudegem de eerste steen van het nieuwe scoutslokaal gelegd. Dit gebeurde in aanwezigheid van uiteraard heel wat scouts, ouders, oud-scouts en andere sympathisanten van Scouts en Gidsen Justus de Harduyn Oudegem-Mespelare.

“Over exact een jaar huldigen we de splinternieuwe lokalen in. En daarmee komt het einde in zicht van onze jarenlange zoektocht naar een nieuw scoutsplein”, aldus Philip Heymans. Het feest duurde een heel weekend. Zondag werd namelijk ook het scoutsjaar feestelijk geopend. Philip Heymans: “En ook daar was er extra reden tot vieren, want de scouts van Oudegem vieren hun veertigste verjaardag. Dat werd in de bloemetjes gezet met optredens, een feestmaaltijd, een speelstraat, en nog veel meer”. Het feestweekend werd afgesloten met een kampvuur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord