FCJ Schoonaarde versus SK Oudegem

Schoonaarde – Zondag 10 oktober om 15 uur neemt FCJ Schoonaarde het op tegen SK Oudegem. “Het is onze eerste echte derby van het seizoen. En dan nog wel tegen onze dichtste buren”, meldt FCJ Schoonaarde. Robby Ydens van SK OUdegem is zondag niet van de partij. Nochtans was FCJ Schoonaarde erop gebrand hem aan het werk te zien. “Robby Ydens, die toch een drietal jaren bij ons speelde, vindt het gras aan de overkant nu groener. Toch zal hij er dit weekend niet bijlopen. Een gele kaart teveel verleden week dwarsboomde zijn aanwezigheid. Of was dit zo gepland?”

De wedstrijd is voor FCJ Schoonaarde belangrijk om het vertrouwen opnieuw op te krikken. De ploeg kreeg op twee wedstrijden liefst acht tegendoelpunten te verwerken. “De wolkjes waar we na Houtem op zweefden, zijn weggetrokken en de val was onzacht zeg maar hard. Wij moeten dringend weer de draad opnemen”, aldus de club.

Dendermonde neemt het nu zondag op tegen Laarne-Kalken. E. Houtem krijgt SK Grembergen op bezoek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord