Paul Michiels op benefietconcert

Appels – Bart Cool (foto) en zijn team stellen alles in het werk om het stamcelonderzoek onder de aandacht te brengen en vooral om geld in te zamelen voor verder onderzoek. Zo organiseren zij op zaterdag 27 november een benefietconcert met Paul Michiels en de Dendermondse koren Viva Voce, Libertad en Keurioso. Arne Vanhaecke van VTM-Kazoom brengt het Stamcellied. Er komt trouwens naast het lied ook een Stamcelstrip om het belang van verder wetenschappelijk onderzoek naar stamcellen te onderstrepen. Intussen werd bekend dat Lions Club Dendermonde en De Ronde Tafel het stamcelonderzoek financieel steunen.

Het benefietconcert met Paul Michiels vindt plaats op zaterdag 27 november in het Heilige Maagdcollege aan de Noordlaan. Meer informatie en reservering: 0474 88 03 97 of tickets@jouwgezondheid.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord