5 duo-tickets voor Henk Rijckaert

Sint-Gillis – Op vrijdag 11 maart (nieuwe datum!) springt Henk Rijckaert op het podium in Zenith. Hij brengt er zijn derde comedyshow ‘Het Experiment’. Het is meteen ook de derde keer dat deze comedian te gast is in het jeugdhuis. Zenith en Editie nodigen vijf duo’s gratis uit.

“Dacht je dat je van wortels eten goede ogen krijgt? Nee hoor,” stelt Henk. Het blijkt een van de vele stomme leugentjes die op een of andere manier verspreid geraakt zijn. “Mensen zijn heel naïef, en dat kan soms enge proporties aannemen. Als je het goed verpakt, geloven mensen blijkbaar alles. Erg shockerend.” Dat is ook wat ons te wachten staat met ‘Het Experiment’. Henk ging op zoek naar de ultieme leugen en schakelt zijn publiek in die te verspreiden. Hij zet zowaar een wetenschappelijk experiment op poten: is het mogelijk een leugen te verspreiden over de hele wereld? Het voorprogramma wordt verzorgd door William Boeva. Hij mag dan wel klein zijn van gestalte, maar wordt geprezen voor zijn flair op het podium, zijn zelfvertrouwen en zijn onverschrokken brutaliteit. In 2010 won hij de 123 Comedy Award.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Editie heeft 5 duotickets voor deze humoravond met William Boeva en Henk Rijckaert. Stuur een e-mail naar info@editie.net met in de onderwerpregel ‘Het Experiment’ en misschien kan je er wel helemaal gratis naartoe. Deelnemen kan tot 31 januari. Succes! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Update 2011-01-31 : Deze wedstrijd is intussen afgesloten.

(tekst: Kristof Van den Eede)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord