Search

Afkoppelingsdeskundige helpt bewoners regen- en afvalwater scheiden

Grembergen – Maandag 31 januari om 20 uur organiseert de stad een informatievergadering in verband met de geplande wegen- en rioleringswerken in de Vijfbunderstraat en Groeneweg. Deze samenkomst vindt plaats in de gemeenteschool aan de Rootjensweg.

Voor de rioleringswerken in de straat kunnen starten, moeten de bewoners hun regenwater en afvalwater van elkaar scheiden. Daarom zal de een “afkoppelingsdeskundige” aanwezig zijn die de bewoners zal begeleiden bij de nodige werken op hun eigendom en alle vragen hierover kan beantwoorden. Iedereen is welkom op deze samenkomst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie