Afkoppelingsdeskundige helpt bewoners regen- en afvalwater scheiden

Grembergen – Maandag 31 januari om 20 uur organiseert de stad een informatievergadering in verband met de geplande wegen- en rioleringswerken in de Vijfbunderstraat en Groeneweg. Deze samenkomst vindt plaats in de gemeenteschool aan de Rootjensweg.

Voor de rioleringswerken in de straat kunnen starten, moeten de bewoners hun regenwater en afvalwater van elkaar scheiden. Daarom zal de een “afkoppelingsdeskundige” aanwezig zijn die de bewoners zal begeleiden bij de nodige werken op hun eigendom en alle vragen hierover kan beantwoorden. Iedereen is welkom op deze samenkomst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord