Moet het Ros Beiaard in 2014 opnieuw uitgaan? Wat vind jij?

Dendermonde – Het bericht dat de pijnders het Ros Beiaard graag in 2014 opnieuw zouden willen laten uitgaan, stond deze week in het Nieuwsblad. Het zou in 2014 exact honderd jaar zijn geleden dat de stad werd platgebrand en de Eerste Wereldoorlog begon. Burgemeester Buyse en intendant Franki Hervent willen liever het handvest volgen en dat betekent dat de volgende Ros Beiaardommegang in 2020 plaatsvindt. Wat denk jij? Laat het weten in de comments.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

3 reacties

  1. Eigenlijk niet …;natuurlijk is het wel dan weer leuke maar de magie en spanning na het 10 jaar wachten zal dan verdwijnen .
    Dus laat maar zoals het is …..

  2. Het platbranden van Dendermonde kan bezwaarlijk als een feestelijke gebeurtenis herdacht worden!
    De Ros Beiaardommegang haalt ook voor een groot deel het enthousisme doordat het maar om de tien jaar plaats heeft. Daar wordt naar toe geleefd.

  3. Het is vorig jaar prachtig geweest.,en een dikke proficiat.
    Maar besteed nu maar aandacht om voetpaden en groenvoorzieningen in een sterk verwaarloosde wijk Ringstraat Grembergen aan te pakken. Het zal de mensen meer plezieren als ze op een normale manier kunnen gebruik maken van de slechtste voetpaden van Dendermonde. De bewoners moeten de baan op omdat de voetpaden ontoegankelijk zijn,de wortels van de zo verwenste boomsoort groeien tot midden de opritten van de mensen, de zaden(peulvormige zaaddozen van ongeveer 35 cm lang) die op de bomen groeien en die bijna driemaand per jaar zorgen voor verrotting en een gevaar betekenen voor spelende kinderen, en dit tot grote ergernis van de inwoners

Geef een antwoord