Zoek

Dansateljee zoekt inspiratie in New York

dansateljee20110223.jpg
Sint-Gillis – Dansateljee startte in september al met de voorbereiding van haar tweejaarlijks dansspektakel. Op 7 en 8 mei brengen de meer dan driehonderd leden van de dansschool een betoverende show in het Sportcomplex Sint-Gillis. “Het thema van onze show is New York. We kozen voor deze Amerikaanse wereldstad omdat ze de bakermat is van heel wat dansstijlen”, vertelt Myriam Macharis van Dansateljee. “De regie en de concrete invulling van de show is in handen van onze lesgevers en achter de schermen is een twintigkoppige crew bezig met belichting, decorbouw, promotie, ticketverkoop enzovoort. De eerste repetities zijn intussen ook gestart”.

De ticketverkoop voor de dansproductie ‘New York’ start op zondag 20 maart. U kunt van 13.30 tot 18.30 uur doorlopend aan de ticketstand in het sportcomplex Sint-Gillis genummerde kaarten bekomen tegen 12 euro per kaart. Van 21 tot 26 maart loopt de verkoop verder tijdens alle danslessen.

Meer informatie: www.dansateljee.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie