Zoek

Jonge muzikanten welkom op open repetitiedag

Dendermonde – De Dynamic Symphonic Band is voor zijn jeugdwerking op zoek naar gemotiveerde, jonge muzikanten. “Jonge en beginnende muzikanten krijgen de kans om samen te repeteren, te musiceren en zelfs op te treden. Dit gebeurt onder de leiding van en in samenwerking met deskundige volwassenen. Er wordt hard gewerkt, veel geleerd, maar daarnaast heerst er een toffe sfeer en gebeuren er heel wat plezante nevenactiviteiten”, aldus woordvoerder Marik Eeckhaudt. “Het maakt de instap naar het groot orkest later ook gemakkelijker”, vertelt Marijke Van Daele, verantwoordelijk voor de jeugdband. “De jeugdband houdt ook rekening met de mogelijkheden van de jonge muzikanten en laat hen evolueren op hun eigen tempo.”

Op zaterdag 5 maart om 15 uur organiseert Dynamic Symphonic Band in de turnzaal van KTA ’t Zwijveke aan de Leopold II laan een open repetitiedag voor jong talent.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie