The Wizards te gast in jeugdhuis Fluks

Baasrode – Jeugdhuis Fluks was al langer van plan om ‘The Wizards’ uit te nodigen en nu – na veel puzzelen met de agenda’s van de groepsleden – is het eindelijk zover. Dat het niet evident is om de vijf muzikanten van ‘The Wizards’ samen te krijgen, ligt aan het feit dat de meesten van hen al de handen vol hebben met een eigen drukbezette muzikale carrière. Het is meteen de reden waarom de band maar twee tot vier keer per jaar optreedt en meestal niet in de geboortestreek. Omdat de verjaardagen van de geluidsman Sam Heuvinck en van gitarist Christof Claes op zaterdag 19 maart gevierd worden, zal het feestje in jeugdhuis Fluks nog iets groter en intenser zijn dan gewoonlijk.

Maar wie zijn ‘The Wizards’ dan? De band is ‘een opwindende coversensatie’. The Wizards doet een greep uit 30 jaar pop, blues en Americana classics. Van The Kinks tot Steve Miller. Van Elvis tot Led Zeppelin. De pareltjes die dreigen vergeten te worden, halen zij vanonder het stof en blazen ze via eigenzinnige interpretaties nieuw leven in.

De allergrootste hits laten ze links liggen maar wedden dat je het merendeel van hun setlist toch kan meefluiten. The roots van The Wizards liggen in Grembergen, hun hart op Route 66. Kom hen ontdekken en herontdek samen met hen The Stones, Tom Petty en The Who!

In de huidige bezetting vindt men (ex-)leden van Janez Detd, Stash, The Jones, Toy, The Next Generation, Stardust en Asimov terug : Pieter Depouillon (zang), Nikolas van der Veken (zang, bas), Dany De Saegher (drums), Bob Segers (keyboards) en Christof Claes (zang, guitar).

The Wizards spelen op zaterdag 19 maart om 21 uur in jeugdhuis Fluks in Baasrode. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord