Schoonaarde viert 600ste verjaardag parochie

Schoonaarde – Vorige week werd door het feestcomité Sconarda het programma naar aanleiding van het jubileumjaar ‘Sconarda 600’ gepresenteerd. “Onder impuls van het plaatselijke feestcomité wordt al enkele maanden gewerkt aan een feestprogramma gespreid over een tiental activiteiten. Meer dan 20 plaatselijke verenigingen nemen deel, elk met hun specifieke bijdrage. Zowel sportieve, volkse, culturele als culinaire zaken staan op het programma”, aldus Sconarda-voorzitter Dirk D’Hondt. De viering van ‘600 jaar parochie Schoonaarde’ start op zondag 20 maart om 10.30 uur met een gratis openluchtconcert en receptie in en rond de parochiezaal. U kunt er dan meteen ook het feestbier ‘Ne Schoonaardse Plekker’ proeven.

Lees hier meer over de geschiedenis van schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord