Een dagje in het eerste leerjaar

Kleuters van AtheneumDendermonde – De basisschool van het Atheneum Dendermonde zet op zaterdag 19 maart van 10u00 tot 12u00 zijn deuren open voor ouders en kinderen uit de derde kleuterklas. Iedereen wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen in de school. De juffen van het eerste leerjaar geven een korte rondleiding en staan klaar om de kinderen te laten proeven van een dagje in hun toekomstige klas. Daarbij zal een  demonstratie met het smartboard uiteraard niet ontbreken.

Ondertussen zal directrice Mevr. Tavernier aan de ouders uitleg geven over de klaswerking en wat men kan verwachten in het volgende schooljaar. Uiteraard is iedereen welkom om deze kennismakingslessen bij te wonen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord