Baasrode krijgt zijn dorpsplein terug

Baasrode – Afgelopen maandag werden tijdens een informatiebijeenkomst de plannen voor de herinrichting van het dorpsplein in Baasrode voorgesteld. Ken Van Weyenberg (cd&v) brengt via zijn weblog verslag uit van de samenkomst.

“Het nieuwe dorpsplein van 6500 m² wordt verkeersvrij, waardoor er op het plein activiteiten kunnen plaatsvinden. Ondertussen werden ook 53 parkeerplaatsen voorzien en zal er een kiss- and ridezone worden ingericht ter hoogte van het dienstencentrum. Er worden brede trottoirs voorzien met zitgelegenheden rondom het plein en enkele fietsenstallingen. Het plein zelfs wordt fysiek afgebakend langs de ene zijde aan de hand van groenvoorzieningen.”

Lees hier het volledige bericht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord