Bebloemingsactie en garageverkoop

Dendermonde – Het wijkcomité van De Dammenlaan organiseert op zaterdag 7 mei twee activiteiten. “Nu de lente weer in het land is worden tuin en terras weer opgefrist. Het wijkcomité wil de buren helpen om tuin, voortuintje of terras op te fleuren. Zaterdag 7 mei komen ze vanaf 10 uur rond met een ruim en kleurig assortiment van éénjarige plantjes. Meer nog: ze vullen te plekke bloembakken met teelaarde en zetten er de plantjes naar keuze in. En dat aan democratische prijzen”, aldus Peter Gorlé, voorzitter vzw Wijkcomité De dammen.

“Voor inwoners uit De Dammen die vanalles hebben dat ze niet meer gebruiken is er diezelfde dag van 10.00 tot 12.30 uur een garagaverkoop. De dingen die ze willen verkopen of ruilen worden uitgestald op de eigen oprit of parking. Misschien vind je iets wat jij nog kan gebruiken.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord