Search

Met belgerinkel naar de winkel, samen met Femke en notaris Vlerick

Dendermonde – Morgen, zaterdag 7 mei, wordt de actie ‘Met Belgerinkel naar de winkel’ afgetrapt. In Dendermonde gebeurt dat door een ‘Belgerinkelfietsstoet’ door de Dendermondse binnenstad. Die vertrekt om 14:00 op de Grote Markt.  Aangezien de actie dit jaar in het teken van de liefde staat, hebben we gezorgd voor een verliefd koppel dat ons zal vergezellen: Vanya Wellens en Geert Hunaerts (alias Femke en notaris Vlerick uit de populaire soap ‘Thuis’)! Na afloop van de fietsstoet wordt iedereen op een ijsje getrakteerd!

Met de Belgerinkel-actie van 7 mei tot en met 11 juni 2011 promoten Bond Beter Leefmilieu, CM, Unizo en de gezinsbond het winkelen met de fiets. Door naar de winkel te fietsen, spaart u immers niet alleen brandstof en centen uit, maar vermindert u ook uw CO2–uitstoot. Zo voorkomt u de klimaatopwarming. Tijdens deze periode maakt iedereen die met de fiets gaat winkelen bovendien kans op mooie prijzen door ‘Belgerinkel-stempels’ te verzamelen op de spaarkaart.

Fiets samen met Vanya Wellens en Geert Hunaerts door onze Dendermondse binnenstad, spaar zo alvast enkele belgerinkel-stempels of laat u fotograferen met de bekende Vlamingen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie