Met belgerinkel naar de winkel, samen met Femke en notaris Vlerick

Dendermonde – Morgen, zaterdag 7 mei, wordt de actie ‘Met Belgerinkel naar de winkel’ afgetrapt. In Dendermonde gebeurt dat door een ‘Belgerinkelfietsstoet’ door de Dendermondse binnenstad. Die vertrekt om 14:00 op de Grote Markt.  Aangezien de actie dit jaar in het teken van de liefde staat, hebben we gezorgd voor een verliefd koppel dat ons zal vergezellen: Vanya Wellens en Geert Hunaerts (alias Femke en notaris Vlerick uit de populaire soap ‘Thuis’)! Na afloop van de fietsstoet wordt iedereen op een ijsje getrakteerd!

Met de Belgerinkel-actie van 7 mei tot en met 11 juni 2011 promoten Bond Beter Leefmilieu, CM, Unizo en de gezinsbond het winkelen met de fiets. Door naar de winkel te fietsen, spaart u immers niet alleen brandstof en centen uit, maar vermindert u ook uw CO2–uitstoot. Zo voorkomt u de klimaatopwarming. Tijdens deze periode maakt iedereen die met de fiets gaat winkelen bovendien kans op mooie prijzen door ‘Belgerinkel-stempels’ te verzamelen op de spaarkaart.

Fiets samen met Vanya Wellens en Geert Hunaerts door onze Dendermondse binnenstad, spaar zo alvast enkele belgerinkel-stempels of laat u fotograferen met de bekende Vlamingen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord