FCJ Schoonaarde krijgt goede punten voor jeugdwerking

Schoonaarde – FC Juventus Schoonaarde mocht onlangs tijdens de uitreiking van de Foot Pass diploma op het podium plaatsnemen. “Juventus doorstond met glans de audit en kreeg als een van de weinige ploegen van de provincie een ster. Deze ster is de exponent van onze gedegen jeugdwerking. Het is ook een sterk signaal om op de ingeslagen weg verder te gaan. Het jeugdbestuur mag een pluim op hun hoed steken. Juventus mag deze waardering gedurende drie seizoenen etaleren. Daarna volgt een nieuwe audit”, aldus Jef Vlaeminck van FCJ Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord