Search

Familiesportdag op 4 juni

Appels – Appels korfbalclub organiseert op 4 juni een grote Familiesportdag. Maak een team met familieleden en vrienden en leg samen het spellenparcours af. Alle proeven zijn toegankelijk voor jong en oud. De organisatoren garanderen een ontspannende namiddag. Inschrijven kan vanaf 13 uur. Om 14 uur wordt de start gegeven. Na afloop vindt een barbecue plaats. Deze activiteit vindt plaats op het Korftbalterrein aan het gemeentelijk sportcomplex Appels, Steenweg van Aalst.

Meer informatie: 0494 89 99 08 en www.appelskorfbal.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie