“Onze stad heeft weer z’n eigen brouwerij”Dendermonde – Onze stad heeft opnieuw een volwaardige brouwerij op zijn grondgebied en daar was burgemeester Buyse gisteren tijdens de officiële opening van Brouwerij Dilewyns, bekend van het Vicaris-bier, bijzonder blij mee. Net als gastsprekers Jef Van den Steen, auteur van verschillende boeken over onze Belgische bier, en Theo Vervloet, voorzitter van de federatie van Belgische Brouwers, benadrukte Buyse in zijn toespraak dat het geen klein bier is om een brouwerij “van dit kaliber” te openen. De familie Dilewyns realiseerde op zeer korte tijd een huzarenstuk. De passie en de gedrevenheid van Vincent en Geneviève en hun dochters Anne-Cathérine, Claire, Julie en Hélène zijn indrukwekkend.

Deze namiddag en vanavond vindt het tweede deel van het openingsweekend plaats. Het orgelpunt is het optreden van Janez Detd Circo, de band van frontman en Grembergenaar in hart en nieren Nikolas Van der Veken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord