Search

Gustaaf speelt ‘Plastiekezak’ (en Editie geeft kaarten weg!)

Jeroen de Visscher en Katrien DanielsDendermonde – Het Dendermondse theatergezelschap Gustaaf, dat eerder al prachtige stukken als Ode aan de Met en Café D’Amour bracht, speelt op 17 en 18 juni het ingetogen stuk ‘Plastiekezak’ van Grégory Caers.

Jeroen de Visscher en Katrien Daniels geven gestalte aan twee sociaal onhandige mensen die elkaar ontmoeten op een feestje op oudejaar. Voor ze het goed en wel beseffen, zijn ze ondanks zichzelf een koppel en doen de dingen waarvan ze denken dat andere koppels ze ook doen. Maar ze hadden zich nooit kunnen voorbereiden op die éne gebeurtenis…

Wil je kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling, kijk dan aan het einde van dit bericht.

Jeroen de Visscher en Katrien Daniels

“Dat is gelijk ge u zou afdrogen met een plastieke zak. Ge moogt zo hard wrijven als ge zelf wilt, ge wordt daar niet droger van.”

Jeroen de Visscher en Katrien Daniels

Wedstrijd!

Editie geeft aan één gelukkige winnaar twee kaarten voor de voorstelling van vrijdag 17 of zaterdag 18 juni. Mail ten laatste maandag 13 mei naar info@editie.net met als onderwerp ‘Ik wil een plastieke zak’. De kaarten zullen aan de ingang klaar liggen.

Update: Het duoticket gaat naar Rik en Ingrid Neerinckx – Michem. Proficiat!

Praktisch

Wie geen gratis kaarten heeft gewonnen, kan er bestellen op het nummer 0479/60 66 61 of er kopen in het Theatercafé (Kerkstraat, Dendermonde). Kaarten kosten 8 euro ’t stuk.

Voorstellingen op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni, telkens om 20u, in Zaal Steenpoort, Kerkstraat 115, 9200 Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie