Middenschool Zwijveke steunt de sociale kruidenier

Dendermonde – De middenschool Zwijveke bewijst vandaag dat armoede geen ver van mijn bed show is. “Onze school steunde ook dit jaar een goed doel. De leerlingen van 2A bleven 25 uur op school en konden per uur gesponsord worden door milde schenkers. Ondertussen maakten de leerlingen nader kennis met het gekozen project én werd er tegelijkertijd geld ingezameld om dat project te steunen”, laat directeur Jan Ruijgers weten. “De opbrengst was ook dit jaar de moeite waard, een cheque van 1.500 euro, wordt vandaag tijdens een afsluitmoment symbolisch overhandigd aan een afgevaardigde de “sociale kruidenier” uit Buggenhout”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie