Zoek

Nog 250-tal tribunekaarten voor Katuit

Dendermonde – Wie Katuit graag van op de Grote Markt meemaakt, en dus ook het voorprogramma wil meepikken, kan op het Ros Beiaardsecretariaat kaarten kopen voor de tribunes. Die kosten 20 euro ’t stuk. Op dit moment zijn er nog slechts een 250-tal meer over, dus snel zijn is de boodschap.

Naast de eigenlijke reuzenstoet -waarover later meer- krijg je op de markt ook een prachtig voorprogramma voorgeschoteld. Zo zal de Fransman Jean-Fran├žois Pignon nogmaals zijn ‘Libertad’ opvoeren, een voorstelling met paarden dat ook al een van de hoogtepunten was bij de Ros Beiaardommegang.

Ook spectaculair, maar dan op een volledig andere manier, zal de luchtacrobatie van Geschwister Weisheit, uit Duitsland, zijn. De act die ze brengen bestaat uit een opwarmertje dat zich op 30 meter boven de hoofden van het publiek zal afspelen, en een apotheose op maar liefst 62 meter boven de begane grond. Acrobatie van hoog niveau, zeg maar. “Het gaat om wereldacrobatie dat in de streek nog niet gezien is”, aldus regisseur Franki Hervent.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie