Zoek

KAVD speelt galawedstrijd tegen RSC Anderlecht

Grembergen – KAV Dendermonde speelt op dinsdag 16 augustus om 19 uur tegen de beloften van RSC Anderlecht. De Dendermondse club haalde met Geert Van Moerzeke een nieuwe trainer in huis en werd aanvallend versterkt. Deze versterking werd trouwens al beloond met winst in de beker van Oost tegen Zwijnaarde (5 – 1).

Op 16 augustus wordt ook een vergeten oorlogsmonument (1924) officieel ingehuldigd. “Dit monument stond in een hoek van het veld en was overwoekerd met planten en bomen. Het werd volledig in ere hersteld. Op dit monument staan de namen van gesneuvelden uit de eerste en tweede WO. Al deze gesneuvelden waren geassocieerd met KAVD”, aldus Joris Van Damme van KAVD. “Verder komen die dag de oud spelers uit de tijd van Herman Van Holsbeeck, die zelf bij KAVD speelde. Van Holsbeeck zelf zal dan ook aanwezig zijn.”

Meer informatie: www.kav-dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie