Scheldefeesten van start met optredens in Fluks

Baasrode – Jeugdhuis Fluks viert zijn dertiende verjaardag op vrijdag 16 september met het optreden van Eksplosion en Madskat . De concertavond is meteen ook de aftrap van de Scheldefeesten.

De Dendermondse band Eksplosion is het muzikale project Pieter Ramboer (slagwerk) met Pieter Van Lijsebetten (piano), Mario Nobels (slagwerk), Bart Gijsen (basgitaar) en Jasper De Mulder (gitaar). Het repertoire van Eksplosion bevat een brede waaier van covers van klassiek tot hedendaagse pop en rock.

Madskat uit Kalken is allesbehalve een doorsnee skapunkband (lees: jazzcombo). De band is een kleine wervelwind die alles en iedereen meesleurt met onweerstaanbare ritmes, geniale muzikale kronkels en sensuele blazers. MadSkat maakt al een decennium lang grote en kleine podia onveilig. Niet alleen België, ook Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen en de UK mochten er al aan geloven. MadSkat is recht voor de raap, staat voor feest en een ongelofelijke combinatie van verschillende muziekstijlen… . Luister maar naar “Concerto in E(mo)”. Jeugdhuis Fluks bevindt zich in de Sint-Ursmarusstraat 127.

Meer informatie: www.jeugdhuisfluks.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie