Zoek

Volwassenenonderwijs bestaat 20 jaar

Dendermonde – Vorige week opende CVO Leerstad het nieuwe academiejaar met een leraarsvergadering. De samenkomst werd gevolgd door een feestelijke receptie, want de organisatie is dit schooljaar precies 20 jaar actief in Dendermonde.

Op 1 september 1991 kreeg het avondonderwijs in Dendermonde een nieuwe start door een fusie met de avondschool van Lokeren. In 1991 telde men nog amper 100 cursisten. Na 20 jaar van serieuze wederopbouw en uitbreiding noteert CVO Leerstad dit jaar meer dan 2.500 inschrijvingen. Vooral de opleidingen computertechnicus, grafisch ontwerpen, digitale fotografie en gastronomisch koken scoren goed.

Directeur Rudy Van Megroot: “We zijn geëvolueerd van traditioneel onderwijs met bord en krijt naar een modern opleidingscentrum dat de evoluties op de arbeidsmarkt nauwgezet volgt. Zo kan iedere cursist vanaf dit jaar elektronisch inschrijven via onze website, lessen volgen via smart board, onze activiteiten volgen via onze facebook-fanpagina, cursusmateriaal downloaden via een intern leerplatform,… Al deze initiatieven slaan enorm aan en beantwoorden aan de hedendaagse evolutie in social media en digitale werkomgevingen.”

Meer informatie: www.leerstad.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie