“Het comfort zit soms in kleine dingen”

Dendermonde – Op vraag van volksvertegenwoordiger Karel Uyttersport plaatste spoorwegmaatschappij NMBS een trap om van de parking makkelijk perron 1 te bereiken.

“Wie op de grote parking aan het station parkeert, moet nog een 300 tot 400 meter lopen om tot aan het perron te geraken. Een perronmuur van ongeveer anderhalve meter hoog scheidt de parking van het perron. Pendelaars kruipen op de perronmuur of springen er af bij aankomst. Niet zo comfortabel en niet zo veilig”, motiveerde Karel Uyttersprot zijn vraag aan de NMBS. Intussen werd een trap geplaatst. “Het comfort zit soms in kleine dingen en hoeven niet altijd over grote ingrepen te gaan”, aldus Uyttersprot.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie