Art Kwizien (Mijn Restaurant) opent nu vrijdag 30 september

Dendermonde – Nu vrijdag zetten de deelnemende zaken aan ‘Mijn Restaurant’ (vtm) voor het eerst hun deuren open voor het publiek. In Dendermonde wordt samen met de Dendermondse Feestcommissie een openingsreceptie georganiseerd en is iedereen welkom.

Maar eerst zijn er nog de uitzendingen op dinsdag 27 en donderdag 29 september. In Dendermonde is de kloof tussen Steven en Sofie duidelijk nog niet overbrugd. Het duo beseft dat ze daardoor krediet hebben verloren bij de jury, want hoeveel is een goed businessplan waard als er grote spanningen zijn tussen de zaakvoerders. Het duo besluit vanaf nu nog enkel naar de toekomst te kijken en werkt aan een oplossing. Wordt vervolg op uw televisietoestel.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie