Zoek

Hilde en Luc stellen eerste poëziebundel voor

Dendermonde – Hilde De Paepe en Luc Van den Branden stellen op zaterdag 22 oktober tijdens het Hamse Boekenweekend in het Cultureel Centrum Jan Tervaert hun eerste poëziebundel ‘In Horizon-taal’ voor.

Hilde De Paepe is naast voorzitter van de schrijfgroep Zinspiratie-collectief al vele jaren werkzaam in de Standaard Boekhandel in Dendermonde. De passie voor taal is als een microbe die zingt door haar bloed. Vier jaar lang volgde ze de cursus literaire creatie aan de academie te Dendermonde. Verschillende van haar gedichten werden gepubliceerd en bekroond.

Haar echtgenoot Luc Van den Branden geeft Nederland, geschiedenis en godsdienst aan het VTI in Dendermonde. In 2009 behaalde hij het diploma regent Plastische Opvoeding aan de Arteveldehogeschool te Gent. Zijn werk bestaat uit schilderijen in olieverf en acryl en tekeningen in houtskool en pastel.

Meer informatie: www.boekenweekend.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie