Zoek

Zenith viert vier dagen feest

Sint-Gillis – Het laatste weekend van oktober viert jeugdhuis Zenith traditioneel zijn verjaardag. Als kers op de feesttaart komt dit jaar op zaterdag 29 oktober de Australische band The Swiss naar het jeugdhuis om met hun liveshow met moderne disco-house tracks.

Hun bekendste hit “Bubble Bath” kwam uit in 2009, maar is nog steeds meermaals per week te horen op ondermeer Studio Brussel. Daarnaast draaien ook het Gentse duo Villa, dat vorig jaar in de aandacht kwam met hun cover versie van de belpop klassieker “Beats of Love”.

Samen met het nethoofd van Studio Brussel, Dendermondenaar Jan Van Biesen, zullen ze voor het muzikaal vertier zorgen. Het zou geen verjaardagsfeest zijn zonder cadeautjes, daarom trakteert het jeugdhuis iedereen die jarig is tussen 15 oktober en 15 november op een gratis fles cava om samen met Zenith hun verjaardag te vieren.

De volledige feestkalender ziet er als volgt uit:

vrijdag 28 oktober – Rookie Rock, jonge Dendermondse bands op het podium
zaterdag 29 oktober – Australische band The Swiss, samen met Villa en Studio Brussel nethoofd Jan Van Biesen.
zondag 30 oktober – Eetfestijn met Dendermondse paardenwosten en vol-au-vent
maandag 31 oktober – Zombie Night, de jaarlijkse halloween party van het jeugdhuis

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie