Zoek

Meer Nederlandstalige artiesten in onze stad

Dendermonde – Monique Van de Sijpe heeft een passie voor muziek en wil de komende weken haar favoriete muziek tot bij de mensen brengen. “We nodigen volgende maand in zaal Entrepôt vier Vlaamse artiesten uit met de bedoeling om mensen iedere keer een gezellige zondagnamiddag te bezorgen. Vanaf januari zal elke twee weken op zondag een optreden plaatsvinden”, vertelt Monique enthousiast. “Ik organiseerde vroeger al optredens van onbekende Vlaamse artiesten, maar dit keer trekken we bekende namen aan”. Op het podium in Entrepôt komen Tina Rosita (1 november), Salim Seghers (13 november), Ruth McKenny (19 november) en Bobby Prins (26 november). “We mikken op een ouder publiek dat houdt van deze Nederlandstalige muziek. We willen de mensen verwennen met optredens van hun favoriete artiesten niet ver van huis. Want niet iedereen kan zich zomaar verplaatsen naar de grote Schlagerfestivals”, aldus Monique. De toegangsprijs is democratisch. Op voorhand betaal je 5 euro. Aan de kassa kost een kaartje 8 euro.

Zaal Entrepôt bevindt zich aan de Sint-Jorisgilde 11 in Dendermonde. Meer informatie en voorverkoop: 0479 05 00 23.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie