Zoek

Danny geeft dansmicrobe door aan dochters

Appels – Danscoach Danny Verneirt van Gymmax Jazz Dance startte deze maand met de voorbereiding van een tweede grote dansproductie. De komende weken zal ze haar dansers de nieuwe choreografieën aanleren. Bij de meer dan honderd dansers treffen we ook haar dochters Daphne, Chloë en Tiffany.

“Dansen is goed voor de fysieke conditie en tegelijk is het ook een sociale vrijetijdsbesteding. De sfeer binnen de dansgroep van Gymmax is heel goed.”, vertelt Tiffany, de oudste dochter. “Dansen is ook ontspannend”, vult Chloë aan. “En toch is het iedere keer een uitdaging om een nieuwe dans aan te leren. Ik dans heel graag en hoop later ook ballet te gaan studeren”. “We krijgen tijdens de repetities geen voorkeursbehandeling. Integendeel, we worden verondersteld dubbel zo hard ons best te doen”, vertelt Tiffany. Haar mama, die mee aan tafel zit, knikt bevestigend. “Onze jongste dochter Daphne verzint zelf al kleine dansjes bij de muziek die ze goed vindt”, vertelt Danny trots.

De nieuwe dansshow van Gymmax Jazz Dance vindt plaats op zaterdag 4 februari om 19.30 uur en zondag 5 februari om 15 uur in cultuurcentrum Belgica. Meer informatie: 0497 48 42 99 of gymmaxgoesbelgica@gmail.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie