Zoek

De Tondeldoos en Fabienne Abrams beloond voor hun inzet

Dendermonde – Zaterdag 19 november reikte Jong CD&V Dendermonde voor de eerste keer een Trofee voor de Vereniging en Vrijwilliger van het jaar uit. Kinderfonds De Tondeldoos en Fabienne Abrams van KVG werden in de bloemen gezet.

Kinderfonds De Tondeldoos werd in 2004 opgericht door Els Vernimmen. In verschillende Grembergse scholen werd namelijk vastgesteld dat sommige kinderen uit sociaal zwakkere gezinnen minder kansen kregen. Op dit ogenblik doen liefst 50 gezinnen een beroep op De Tondeldoos. Jong CD&V vond het ook belangrijk om een vrijwilliger eens speciaal in de bloemetjes te zetten. Dit jaar is dat Fabienne Abrams, voorzitter van de KVG of Katholieke Vereniging voor Gehandicapten. Samen met de andere medewerkers van de KVG en met de steun van de KWB worden jaarlijks tal van activiteiten georganiseerd. “Fabienne Abrams is een van die mensen die steeds trouw op post is en klaar staat om de leden met een handicap te ondersteunen. KVG bestaat volgende jaar liefst 60 jaar en dat is voor een groot deel te danken aan de jarenlange inzet van haar medewerkers, waaronder Fabienne Abrams”, luidt het bij KVG.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie