Zoek

Eben wordt ‘Little Kid Model 2011’

Dendermonde – De negenjarige Eben Yehemdi uit onze stad werd na een spannende finale door de vakjury uitgeroepen tot ‘Little Kid Model 2011’, een modellenwedstrijd voor kinderen tussen 5 en 13 jaar. “Kinderen anno 2011 dromen vaak van een leven als model. Met alle televisieprogramma’s over topmodellen, is dit bij de kinderen een echte hype geworden. Wij willen met Little Kid Model, voor een aantal kinderen die dromen voor een stukje waarmaken. Deelnemen is voor de kinderen dan ook een ongelofelijke ervaring. En volgen er na de wedstrijd nog opdrachten, dan is dat voor de kids extra leuk meegenomen”, aldus organisator Vera Wesenbeek. De finale van Little Kid Model vond plaats op 27 november.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Hallo,
    ik heb een zoon van twee jaar en iedereen zegt geef hem op voor reclame of model niet een iemand maar iedereen die hem ziet dus biuj deze schrijf ik hem in mijn tel num is 0648927592

Geef een reactie