Kalleke Step en Juffrouw Carolien

Grembergen – Het poppentheater Kalleke Step presenteert het stuk ‘Juffrouw Carolien van ’t Kasteel’. Het is druk in kasteel Steppershof. De baron en zijn medebewoners verhuizen tijdelijk naar een verre bestemming. Juffrouw Carolien, de trouwe huishoudster, blijft achter om op het kasteel te letten. Maar is ze er veilig? De voorstellingen vinden plaats op 11, 12, 18 en 19 februari telkens om 15 uur in het theater Kalleke Step, Sint Elooistraat 15. De toegang bedraagt 5 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 3 euro. Meer informatie: 0473 86 21 08.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie