Minivoetbalspelers organiseren spaghettiavond


Grembergen – Het bestuur en leden van minivoetbalclub AVC De Vlasbloem organiseren op zaterdag 25 februari vanaf 17.30 uur hun jaarlijkse spaghettiavond. “Omdat KAVD en SK Grembergen hun wedstrijd om 20.00 uur spelen, hebben we ook het beginuur wat aangepast zodat niemand iets van deze match moet missen”, aldus het bestuur. “De plaats van het gebeuren is in onze kantine in de Stuivenbergstraat. Op het menu staat een heerlijke spaghetti met een verrukkelijke bolognaise saus klaargemaakt à la vlasbloemoise”. Vooraf inschrijven is niet nodig. Zeker komen!!!!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie