Zoek

Caféconcert met Abattoir Blues op 23 maart

Sint-Gillis – De voorbije jaren organiseerde jeugdhuis Zenith enkele succesvolle caféconcerten. Onder andere Jack Flamingo Orchestra, Asimov en The Father, The Son and The Holy Simon waren al te gast in het jeugdhuis. In 2012 wordt deze traditie voortgezet en zal elke derde vrijdag van de maand een gratis caféconcert plaatsvinden.

Het caféconcert op 23 maart presenteert Abattoir Blues. Deze jonge Dendermondse band heeft zichzelf al meermaals bewezen door RookieRock tweemaal uit te verkopen. In 2010 mochten ze ook hun eigen interpretatie van het Ros Beiaardlied opnemen in een professionele studio. Ze brengen een mix van alternatieve rock ‘n’ roll gemixed met Ska invloeden.

The Nefjuzz zorgt voor en na het optreden voor dansbare rock ‘n’ roll hits.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie