Spaanse furie in Belgica

Dendermonde – De Spaanse furie, Mercedes Peon, brengt op 17 maart in Belgica traditionele Galicische liederen met traditionele en moderne instrumenten, met een mix van geluiden en gimmicks. Een ultramoderne onewomanshow met zang, spel op de gaïta (een Galicische doedelzak) en de pandeiretas (tamboereinen). De artieste heeft een sterke persoonlijkheid, een prachtige stem en een energieke podiumpresence waardoor haar performances iedere keer inslaan als een bom.

Meer informatie: www.ccbelgica.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie