Zoek

Dendermondse Rugbyclub zeker van play-offs

Sint-Gillis – Na het uitschakelen van bekerhouder Bosvoorde, twee weken geleden, ging nu in de competitie BUC St.-Joost voor de bijl (34-5). Daarmee doet De Dendermondse Rugbyclub DRC een uitstekende zaak in de race naar de play-offs, die nu gegarandeerd zijn.

De Dendermondse dames hielden zaterdag reeds hun ongeslagen status gaaf, maar dat was dit keer wel echt op het nippertje. De Gentse “Cats” hoelden er tot de laatste minuut de spanning in, en slechts met een ultieme try kon DRC de 7-5 achterstand nog ombuigen in een nipte zege.

Ook DRC 2 won zijn wedstrijd tegen BUC, al was het wel spannend. Onder meer dankzij een straffe Pieter Robijns liep DRC2 vrij snel uit tot 17-0, maar in de tweede helft maakte DRC het zich met onnodige foutjes zelf knap lastig. Het mocht de Brusselse ‘kicker’ van dienst wel dankbaar zijn voor een paar onbegrijpelijke missers, en won uiteindelijk met het kleinste verschil : 17-16. Daarmee blijft de race naar het podium in deze nevencompetitie alvast open.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie