Luc Dierick aan het roer van SK Grembergen

Grembergen – Luc Dierick werd eind vorig jaar verkozen tot de nieuwe voorzitter van voetbalclub SK Grembergen. Hij volgt Herman Burghgrave op die 35 jaar voorzitter was van de club. Luc Dierick is zelf sinds 1973 bestuurslid en dit in verschillende functies. Als oud-speler, afgevaardigde van het eerste elftal en secretaris kent hij als geen ander het reilen en zeilen van de club.

SK Grembergen telt niet minder dan 15 ploegen in competitieverband en meer dan 163 aangesloten jeugdspelers, iets waar jeugdvoorzitter Cesar Hermans en jeugdcoördinaten Hans Burghgrave terecht fier op zijn.

“Met een dynamisch bestuur, een sportieve cel met aan het hoofd Luc Van Der Veken en Maurits De Lentdecker, hebben we ons verzekerd dat de juiste spelers binnen de lijnen komen te staan. Rekening houdende met de voedingsbodem van jeugd waar SK Grembergen rijk aan is”, aldus Luc Dierick. “SK Grembergen is niet alleen sportief, maar ook financieel en sociaal in topconditie. SK Grembergen beschikt niet alléén over gediplomeerde jeugdtrainers, maar wat de club uniek maakt, is het trainers trio met hoofdtrainer Chris Buydts bijgestaan door Bart Nobels en keeper- trainer Gunther De Leenheer.”

SK Grembergen krijgt naast een nieuwe voorzitter volgend jaar met Geert van Moerzeke ook een nieuwe trainer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

Geef een reactie