Belangrijke Dendermondse gebeurtenissen verteld door Kalleke Step

Dendermonde – In 1976 richt Gust Dierickx het ‘Dendermonds Marionettentheater Kalleke Step’ op. Meer dan twintig jaar lang genieten verschillende generaties kinderen én volwassenen van de dolle avonturen van Kalleke Step. In 2002 gaat Kalleke Step door een aanslepende ziekte van Gust in een lange winterslaap. Tot vorig jaar! Joost Dierickx, zoon van Gust, maakt de comeback van Kalleke Step bekend met een tentoonstelling in het TheaterCafé en de opvoering van “Coconut” in het cultuurcentrum.

Om het eerste speelseizoen van Kalleke Step nieuwe stijl in schoonheid te eindigen trekt het marionettentheater alle registers open met “Coconut II”.

“In een wervelende TV-Joost show met film, poppenspel, live-muziek en zang passeren de belangrijke gebeurtenissen van het voorbije jaar in Dendermonde de revue: ‘Mijn restaurant’, de straatnaamborden enzovoort. We verklappen niet meer. Ondertussen wordt er ook weer een tip van de sluier opgelicht over die ver#é& … palmboom en misschien krijg je wel de kans om toe te treden tot het geheime ‘Palmboomgenootschap’”, aldus de aankondiging van Theater Kalleke Step.

Het stuk “Coconut II” wordt opgevoerd op zaterdag 21, zondag 22, zaterdag 28 en zondag 29 april om 20 uur in de theaterzaal in de Sint-Elooistraat 15 in Grembergen. Op zondag 22 april is er ook een voorstelling om 15.00 uur. De toegang bedraagt 8 euro

Meer informatie en reservering: 0473 86 21 08.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord