Zoek

Gezocht: mensen met smaak!

Dendermonde – De ‘Week van de Smaak’ is na een sabbatsjaar terug! Het bericht werd via e-mail verspreid en ook op de website www.weekvandesmaak.be is intussen meer informatie te vinden. Editie doet een oproep aan iedereen die graag kookt, bakt, eet of drinkt om samen iets op poten te zetten tijdens de ‘Week van de smaak’. Als je interesse hebt, stuur dan gewoon snel even een e-mail naar info@editie.net zodat we bij een lekker hapje en drankje kunnen afspreken.

Meer informatie: www.lekkerdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie