Gezocht: mensen met smaak!

Dendermonde – De ‘Week van de Smaak’ is na een sabbatsjaar terug! Het bericht werd via e-mail verspreid en ook op de website www.weekvandesmaak.be is intussen meer informatie te vinden. Editie doet een oproep aan iedereen die graag kookt, bakt, eet of drinkt om samen iets op poten te zetten tijdens de ‘Week van de smaak’. Als je interesse hebt, stuur dan gewoon snel even een e-mail naar info@editie.net zodat we bij een lekker hapje en drankje kunnen afspreken.

Meer informatie: www.lekkerdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie