Gratis lezing over demotie

Dendermonde – Maandag 7 mei om 19.30 uur organiseert de bibliotheek van Dendermonde een lezing over “Remotie. Een stap terug is een stap vooruit”, het boek van stadsgenoten Tanja Verheyen en Bob Vermeir . “We leggen er uit hoe demotie in elkaar zit, wat de gevolgen zijn en hoe je ervoor zorgt dat de carrièrewending positief uitdraait. Als je nog geen lezing hebt bijgewoond, dan is dit je kans, want dit is één van de laatste open lezingen voor de zomervakantie. De toegang is bovendien gratis”, aldus Bob Vermeir.

Inschrijven via bibliotheek@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie