Zoek

Bloemen planten en aperitiefjes uitschenken

Dendermonde – Het wijkcomité van De Dammenlaan gaat – nu de lente weer in het land is – buren helpen om tuin, voortuintje of terras op te fleuren. Zaterdag 12 mei vanaf 10 uur gaan de leden van het comité rond met een ruim en kleurig assortiment van éénjarige plantjes. Meer nog: ze vullen ter plekke bloembakken met teelaarde en zetten er de plantjes naar keuze in. En dat aan democratische prijzen.

Zondag 13 mei nodigen de wijkcomités van De Donckstraat en De Dammen alle muziekliefhebbers uit voor een aperitiefconcert. De Koninklijke Muziekkapel van de Brandweer van Dendermonde start om 10.30 uur met een rondgang door De Dammenlaan. Met hen stapt ook reus Jonny uit De Dammen mee op. Om 11 uur is er een gratis optreden op een kiosk op het speelplein van De Dammen. En om het helemaal gezellig te maken zorgen de wijkcomités voor een aperitief en een hotdog. Omdat het wijkcomité DE Dammen 25 jaar bestaat is er een verrassing.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie