Zoek

Eppo Janssen nu woensdag 16 mei in Zenith

Sint-Gillis – Nu woensdag 16 mei doen Eppo Janssen (Stubru, Pukkelpop, AB, Trix), Aralt Spinnewyn (Klaxong) en talent-van-eigen-bodem The Nefjuzz op ‘Rock It’ jeugdhuis Zenith op z’n funderingen daveren.

Eppo Janssen zat in het gezegende jaar 1976 in de baarmoeder enwou er zo snel mogelijk uit om de muzikale wereld te exploreren. Hij werd gek van platen van Big Black, Sonic Youth, Fugazi en de Pixies en dacht in volle grungeperiode dat hij ook muziek kon maken en startte de emo-noise band Cornflames. Je kent hem zeker van op de Hindu Nights, Studio Brussel, en als programmator van Pukkelpop.

Aralt Spinnewyn (Klaxong) speelt surf, rock’n roll, indie en andere rockverwanten. Hij is het gezicht van Klaxong, die feesten organiseren als Soireé Romarin. Hij maakt ook een kwart uit van de Hindu Radio DJ’s. The Nefjuzz, talent van eigen bodem, is bekend van o.a. Blitzkrieg in Nijdrop.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie