Zoek

Gratis caféconcert met The Hickups

Sint-Gillis – De voorbije jaren heeft jeugdhuis Zenith enkele succesvolle Caféconcerten georganiseerd met onder andere Jack Flamingo Orchestra, Asimov en The Father, The Son and The Holy Simon. Voor de laatste editie in het voorjaar – op vrijdag 18 mei – zullen The Hickups het dak eraf spelen. De band is redelijk nieuw in het Dendermondse rockcircuit maar trad de laatste maanden vaak op in Dendermonde. Als opwarmer zullen Karlien en Celien een akoestische set spelen. Tussen de optredens door zullen er zoals gewoonlijk rock’n’roll plaatjes gedraaid worden. De toegang is geheel GRATIS!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie