Gratis caféconcert met The Hickups

Sint-Gillis – De voorbije jaren heeft jeugdhuis Zenith enkele succesvolle Caféconcerten georganiseerd met onder andere Jack Flamingo Orchestra, Asimov en The Father, The Son and The Holy Simon. Voor de laatste editie in het voorjaar – op vrijdag 18 mei – zullen The Hickups het dak eraf spelen. De band is redelijk nieuw in het Dendermondse rockcircuit maar trad de laatste maanden vaak op in Dendermonde. Als opwarmer zullen Karlien en Celien een akoestische set spelen. Tussen de optredens door zullen er zoals gewoonlijk rock’n’roll plaatjes gedraaid worden. De toegang is geheel GRATIS!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie